home office

blog post

Az otthoni munkavégzés több cég kultúrájában ismeretlen terület volt eddig

A koronavírus-járvány előtt alig 2% volt az alkalmanként távmunkában vagy home-office-ban dolgozók aránya Magyarországon, a rendszeresen így dolgozóké pedig 1%. Viszont májusban már minden hatodik foglalkoztatott dolgozott a munkahelyétől (legalább részben) távol. Valószínű, hogy ez a változás tartós lesz. (forrás: portfolio.hu)

Az otthoni munkavégzés több cég kultúrájában ismeretlen terület volt eddig. Emiatt meg is szaporodtak az ehhez kapcsolódó hasznos tanácsok, mint például: ne dolgozz pizsamában; legyen egy munkára kijelölt hely; tarts rendszeres kapcsolatot a munkatársakkal stb.

Úgy véljük, ezek mellett további fontos, tárgyi tényező, hogy az otthon dolgozó milyen székben tölti az idejét.

Mert lehet így:

cid:image001.jpg@01D6AD54.18336D90

Megújult a web oldalunk

blog post

Látogasson el weboldalunkra ahol a legújabb irodabútor trendek, ergonomikus munkaszékek, tárgyalószékek, irodai szekrények és kiegészítők széles kínálatát találja.

Egy jó csapattal könnyebb!

 

A Team 98. Kft. (TEAM Irodaberendezés) 1998-ban alakult, önálló, magántulajdonú cég, melynek fő profilja irodabútorok és székek, valamint higiéniai termékek forgalmazása.
A Team 98 Kft. vezetősége a Cég alapításakor célul tűzte ki, hogy tevékenységi területén mindenkor maximálisan megfeleljen a megrendelők folyamatosan növekvő igényeinek.
Az évek során egyre jobban kiszélesedő beszállítói háttér lehetővé tette, hogy cégünk a délkelet-magyarországi régió meghatározó irodabútorozással foglakozó vállalkozása.