blog post

Számunkra a legjobb reklám az elégedett ügyfél.

A TEAM 98. Kft. TEAM Irodaberendezés 1998-ban alakult, önálló, magántulajdonú cég.
A Team 98 Kft. vezetősége a Cég alapításakor célul tűzte ki, hogy tevékenységi területén mindenkor maximálisan megfeleljen a megrendelők folyamatosan növekvő igényeinek. A Társaságunk büszke arra, hogy sok partnerével folyamatos és visszatérő munkakapcsolatot ápol.
Számunkra a legjobb reklám az elégedett ügyfél.

 

Fő profilja:

Cégek, iskolák, egészségügyi intézmények, könyvtárak komplett irodabútor berendezése, TORK higiéniai rendszer forgalmazása.
Vállaljuk irodahelyiségek helyszíni felmérését, berendezési terveinek elkészítését a hozzájuk kapcsolódó árajánlatokkal,látványrajzokkal.

Kiegészítő szolgáltatásunk a berendezési tervek készítése, helyszínre szállítás, valamint térítés ellenében a Megrendelő igénye esetén a termékek összeszerelése.

 

Irodabútorok

A forgalmazott bútorcsaládok hazai és import beszerzésűek.

Minőség: I. osztályú.

Garancia idő: 24-36 hónap.

A bútorcsaládok elemesek, jól variálhatók, szín és formaviláguk változatos.

Igényesen kialakíthatók operatív munkaállomások és középvezetői és vezetői irodák.

Szállítási határidő: A megrendelt bútorokat 2-6 hét alatt a Megrendelő rendelkezésére bocsátjuk.

 

Irodaszékek

Az irodai székek széles típus és szövetválasztéka biztosítja a különböző igényszintű irodák ülőbútorainak kiválasztását.

Minőség: I. osztályú.

Garancia idő: 12-24 hónap.
Cégünk irodaszék gyártók dél-magyarországi Nagykereskedelmi raktáraként is működik, ezért azonnal szállítható forgó- és tárgyalószék készlettel rendelkezik.

Megrendelés esetén a szállítási határidő: 1-4 hét.

 

Egyedi gyártású termékek

Foglalkozunk továbbá egyedi gyártású bútorok tervezésével és készítésével, melyre előzetes egyeztetés után tudunk ajánlatot készíteni.

Az irodai kiegészítők – telefontartók, VIZUÁL táblák, vetítéstechnikai eszközök, iskolai táblák, prospektustartók – széles választékát kínáljuk Megrendelőinknek.

 

Higiéniai termékek:

Ajánljuk a kiszolgáló helyiségek kulturált körülményének megteremtése érdekében a TORK higiéniai rendszert (Kéztörlőpapír adagolók, Toalettpapír adagolók, folyékony szappanadagolók és töltőanyagok.)